Хитрі білоруси-контрабандисти хотіли обдурити митників

0
-1
Хитрі білоруси-контрабандисти хотіли обдурити митників
У зону митного контролю митного поста «Доманове» Волинської митниці Держмитслужби з Республіки Білорусь, заїхав вантажний транспортний засіб під керуванням громадянина Білорусі. Про це повідомляє Волинь.

Згідно поданих до митного контролю товаросупровідних документів, даним транспортним засобом переміщується товар «одяг та меблі» загальною вартістю 16883,50 Євро

В результаті проведення повного митного огляду транспортного засобу встановлено, що серед вантажу заявленого до митного контролю, виявлено приховані від митного контролю товари (одяг, іграшки, сумки). Згадані товари знаходились серед заявленого вантажу, в поліетиленових мішках серед одягу, що були вжитку.

Менеджер компанії, через водія – громадянина Білорусі, передав товар, який той мав незаконно перевезти через митний кордон України.

Таким чином, менеджер компанії відправникам Республіка Литва, через водія, громадянина Республіки Білорусь вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару загальною вартістю 193 987,57 грн.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні