Міністру культури Ткаченку «зарядили» яйцем у вухо

3
8
Міністру культури Ткаченку «зарядили» яйцем у вухо
Невідомий кинув яйце в міністра культури і інформаційної політики Олександра Ткаченка перед його пресконференцією з нагоди 100 днів на посаді.

Про це повідовим сам міністр, передають Українські Новини.

"...Наші ідеї примирення, пропагування різноманітності в українській культурі діалогу, навряд чи подобаються крайнім сторонам політичного процесу. Тому що ми про єдність, а навпаки багато людей звикли гойдалками, які існують у політиці, користуватися для розхитування ситуації і набору ваги для своїх політичних балів... Так само, як і забудовники. Ми зупинили масову видачу дозволів, і очевидно, що наші зусилля повернуть, наприклад, державі "Укркінохроніку", теж викликають своєрідні хвилі "любові" до мене з різних сторін. Заходячи сюди, мені дали в вухо яйцем. Це один із прикладів того, як культура діалогу розвивається в нашій країні", - сказав він.

При цьому Ткаченко вважає роботу на посаді міністра культури цікавою.

Він зазначив, що за допомогою підтримки депутатів і Президента Володимира Зеленського, яка у нього є, можна багато чого зробити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах, нормальному міністру у вухо чи ще куди не "заряджатимуть".А так видно що заслужив..
Відповісти
Мало дали!
Відповісти
Мало дали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні