Волинський виш прийняв новий статут та розглянув стратегію розвитку. ФОТО

0
-1
Волинський виш прийняв новий статут та розглянув стратегію розвитку. ФОТО
11 вересня в актовій залі головного корпусу відбулася конференція трудового колективу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Про погодження проєкту Статуту Волинського національного університету імені Лесі Українки у новій редакції доповів начальник юридичного відділу Сергій Книш. Під час розгляду цього питання затверджена скорочена назва вишу – ВНУ імені Лесі Українки. Нову редакцію Статуту делегати конференції підтримали одноголосно, – передає офіційний сайт університету.

Згодом присутні розглянули Стратегію та Програму розвитку Волинського національного університету імені Лесі Українки на 2020–2024 рр., які представив ректор Анатолій Цьось.

«Завжди до Стратегії ми ставилися як до документа, який треба написати, але не обов’язково виконувати. Так не повинно бути. Ці речі потрібно втілювати в життя», – заявив очільник вишу.

Ректор закцентував на SWAT-аналізі сильних і слабких сторін Університету та презентував 4 варіанти його розвитку.

«Всі ці завдання потрібно реалізувати. Ми маємо працювати і думати як конкурентний і якісний виш», – резюмував Анатолій Цьось.

Анатолій Васильович розповів і про те, що вже вдалося зробити. Очільник вишу принагідно зауважив, що логотип Університету буде доопрацьовуватися. Згодом ректор зачитав наказ Міністерства освіти і науки України про внесення змін до складу Наглядової ради Університету та представив її членів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні