У США звільнили заступника шерифа за побиття афроамериканця

0
0
У США звільнили заступника шерифа за побиття афроамериканця
Раніше в соцмережі з'явилося відео, на якому два помічники шерифа утримують і б'ють по обличчю чоловіка. В американському штаті Джорджія заступника шерифа поліції округу Клейтон звільнили за надмірне застосування сили щодо афроамериканця Родеріка Волкера. Про це йдеться у дописі Корреспондент.нет.

Зазначається, що в соцмережі з'явилося відео, на якому два помічники шерифа утримують і б'ють по обличчю чоловіка. На записі чутно, як один з поліцейських кричить, що затриманий "вкусив його за руку".

"Помічник шерифа, який неодноразово вдарив Родеріка Волкера, звільнений з офісу шерифа округу Клейтон за наказом шерифа Віктора Хілла за надмірне застосування сили. Це адміністративний захід. Розслідування кримінальної справи за фактом події буде передано в прокуратуру округу Клейтон", - заявила прес-служба управління шерифа.

Постраждалий чоловік перебуває під наглядом лікаря в тюремній лікарні, переломів після затримання у нього не зафіксовано.

Раніше в Нью-Йорку поліцейський в метро побив безпритульного пасажира, викинув його з вагона і застосував сльозогінний газ. При цьому потерпілому загрожує до семи років за те, що він нібито вдарив по руці офіцера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні