--> Майже 4,5 мільйони гривень заплатили за волинську базу відпочинку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Майже 4,5 мільйони гривень заплатили за волинську базу відпочинку. ФОТО

0
3
Майже 4,5 мільйони гривень заплатили за волинську базу відпочинку. ФОТО
17 липня регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях провело аукціон з продажу об’єкта малої приватизації – комплексу будівель і споруд бази відпочинку «Мрія», що знаходиться на березі озера Пісочне Старовижівського району між селами Буцинь і Брунетівка. Про це повідомляє ВолиньІнфа.

На території бази знаходяться чотири спальні корпуси загальною площею 408,4 квадратних метри, адміністративно-побутовий комплекс, гараж-прохідна, господарське приміщення, артезіанська свердловина з насосною станцією, водонапірна вежа, овочесховище, вбиральня.

Їх власником був Національний банк України, який і раніше робив спроби продати «Мрію».

Так, у грудні 2019 року стартова ціна на аукціоні за неї становила 802 тисячі, цього разу – понад 2,6 мільйона гривень. Бажання стати новими власниками виявили ТОВ «Хмельницька кондитерська фабрика «Кондфіл», ТОВ «Паливно-торгова фірма «Укрпетроль», ПП «Укр-петроль» та фізична особа Юрій Мельник.

Саме останній запропонував найвищу ціну – 3,6 мільйона гривень, з урахуванням ПДВ сума зросла до 4,4 мільйона. Відомо, що новий власник 1989 року народження і зареєстрований у Нововолинську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні