Вчора на Волині трапилося 4 пожежі

0
1
Вчора на Волині трапилося 4 пожежі
Впродовж минулої доби працівники управління ДСНС Волині взяли участь у ліквідації 4 пожеж на території області.

Про це повідомляє Вісник.Луцьк.

12 вересня о 05:13 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Шептицького в м. Володимир-Волинський. Пожежу ліквідували о 05:23 вогнеборці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнем пошкоджено 3 м2 облицювання будинку, причина пожежі встановлюється.

12 вересня о 12:34 надійшло повідомлення про пожежу в с.Світязь Шацького району – через коротке замикання електромережі вогнем пошкоджено меблі та побутові прилади у літній кухні.

12 вересня о 18:13 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді в с.Дубичанське Луцького району. Пожежу ліквідовано о 18:48 силами рятувальників 20-о Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Білостік. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

12 вересня о 23:47 надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській споруді в с. Валер’янівка Рожищенського району. Вогнем частково знищено покрівлю, перекриття, речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано вогнеборцями 3-ї ДПРЧ м.Рожище та 6-ї ДПРЧ м.Ківерці, пожежниками місцевої команди с. Копачівка о 00:47. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні