Досвід Миколи Голованя стане корисним Центру туристичної інформації

1
9
Досвід Миколи Голованя стане корисним Центру туристичної інформації
На святі з нагоди Дня міста Луцька, озвучили пропозицію про працевлаштування в КП «Центр туристичної інформації».

Про це інформує Волинь.ком.

Як це було

У День міста Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки перетворився на справжнісінький мистецький осередок. Дійство розпочалось з урочистого відкриття алеї, присвяченої знаменитим скульптурам луцького митця Миколи Голованя.

«Я хочу найперше подякувати вам за ваш творчий доробок, непростий, але плідний, життєвий шлях, за те, що сьогодні будинок Миколи Голованя є символом нашого міста. Микола Головань – символ нашого міста, і його почесний громадянин. Дякую вам за те, що разом нам вдалося зробити цю алею.
Вечорами я часто гуляю у парку, і спостерігаю, з якою цікавістю люди розглядають ці скульптури. Ця алея унікальна, адже в день вона виглядає по-одному, а ввечері – зовсім інакше. Світло підкреслює ці чудові форми, які Микола Микитович творив багато десятків років. Чудово, що сьогодні нам вдалося зібрати їх усіх у одному місці»
, – висловив митцю свою щиру вдячність Ігор Поліщук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада тільки нашим_Палиці і Поліщуку.Решта не гідні займати високі державні посади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні