Луцьк посів 9 місце за рівнем конкурентоспроможності

0
-9
Луцьк посів 9 місце за рівнем конкурентоспроможності
У списку – 23 обласних центри та Київ. Рейтинг склав Інститут економічних досліджень на політичних консультацій.

Найбільш конкурентноспроможними визнано місто Хмельницький, який набрав 72,96 балів із ста можливих.

Найбільш конкурентноспроможними визнано місто Хмельницький, який набрав 72,96 балів із ста можливих. Далі йдуть Івано-Франківськ, Львів, Вінниця, Тернопіль та Чернігів. Луцьк із 55,33 балами знаходиться на 9-й сходинці, його віднесли до населених пунктів із середнім рівнем конкурентоспроможності. Рівне – на 10-ому місці. Про це повідомляє Волинь.ком.

Замикають список Київ, Запоріжжя, Одеса та Херсон.

Для створення рейтингу- 2019/2020 використані дані, отримані через особисті інтерв’ю з представниками суб’єктів підприємницької діяльності в містах України та результати кабінетних досліджень (збір та опрацювання статистичних даних, аналіз офіційних веб-сайтів міських рад, документів). Це масштабне опитування, перша хвиля якого охопила 23 обласні центри України та місто Київ. Наступні дві хвилі заплановані на 2021 та 2023 роки у 45 та 60-ти найбільших містах України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні