На Волині поліцейські влаштували погоню за п'яним водієм. ВІДЕО

0
1
На Волині поліцейські влаштували погоню за п'яним водієм. ВІДЕО
Ввечері 11-го вересня у Нововолинську чоловік за кермом Opel Insignia не зупинився на вимогу поліції, правоохоронцям довелося перехоплювати водія.

Зупинили машину із номерним знаком АС 7744 АО на вулиці Героїв АТО, перегородивши Опелю шлях. На місці події були дві машини поліції, - пише Буг.

У водія легковика виявили ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження алкотесту та освідування в медичному закладі відмовився.

Поліцейські склали протокол за статтею 130 КУпАП. За що порушнику “світить” штраф у розмірі 10 200 гривень з позбавленням водійського посвідчення.

Крім того, складений протокол за не зупинку на вимогу поліцейських.

Розповідають, що чоловік працює в місцевій прокуратурі. Журналісту БУГу водій давати коментарі відмовився.

Переглянути цей допис в Instagram

11 вересня близько 20:30 у Нововолинську авто Опель не зупинилося на вимогу поліції. Його наздогнали на вулиці Героїв АТО і перегородили дорогу. Водій - місцевий прокурор. чоловік відмовився проходити освідування. тому поліцейські склали протокол за статтею 130 за п'яне водіння. також склали протокол за відмову зупинитися на вимогу поліції.

Допис, поширений Інтернет-видання «БУГ» (@bugorgua)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні