--> «Волинь» проти «ВПК-Агро» зіграла внічию | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» проти «ВПК-Агро» зіграла внічию

0
-7
«Волинь» проти «ВПК-Агро» зіграла внічию
«Волинь» активніше розпочала зустріч.

Вже на 5 хвилині Андрій Ляшенко увірвався з правого флангу до карного майданчика та пробив по воротах «ВПК-Агро» – воротар відбив на кутовий. Після стандарту головою бив Приндета, але цього разу м’яч пролетів над поперечиною, - пише ІА "Волинські новини".

За декілька хвилин Ляшенко мав другий момент – хавбек вискочив віч-на-віч з голкіпером, проте цього разу не влучив у ворота.

Протягом 17 хвилин лучани повністю домінували на полі, але все могло перевернутися з ніг на голову. Центральні захисники «хрестоносців» залишили забагато простору для розрізного пасу на Будняка, однак форвард не зумів реалізувати вихід віч-на-віч.

Невдовзі «Волинь» знову мала супермомент – м’яч після удару головою Чачуа влучив у поперечину воріт Бубенцова. Відзначимо пас Приймака у цій атаці.

А на 25 хвилині «Волинь» нарешті забила – Цюпа навісив на Хомченка, форвард обробив м’яч та пробив через себе, забивши неймовірний гол – 0:1.

Після 30 хвилини «хрестоносці» дозволили створити декілька моментів магдалинівцям, але господарі поля не зуміли ними скористатися, тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Волині».

По перерві лучани фактично одразу ж могли пропустити – Красов продерся правим флангом, однак пробив повз ворота.

А на 51 хвилині Будняк нарешті реалізував один зі своїх моментів, розстрілявши ворота «Волині» з меж воротарського майданчику.

Відзначимо, що початок другої половини зустрічі кардинально відрізнявся від тайму першого, коли домінували «хрестоносці». Однак проведені Василем Сачком заміни трішки вирівняли гру, щоправда, моменти у «Волині» так і не з’явилися.

Господарі поля знову перехватили ініціативу, але до серйозних моментів справа у них також не доходила. «Волинь» же могла виривати перемогу на 88 хвилині, однак удар Богомаза, який вийшов на заміну, заблокували захисники.

У підсумку, жодна з команд так і не зуміла забити бодай ще раз, тож матч завершився нічиєю – 1:1.

Наступний матч «Волинь» проведе у рамках Кубка України 16 вересня проти «Прикарпаття».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні