Луцьких будівельників просять прибрати бруд з дороги

0
-3
Луцьких будівельників просять прибрати бруд з дороги
У Луцьку на вулиці Яровиця вантажівка забруднила проїжджу частину.
Про це пишуть Волинь.юа.

Відповідно до вимог п.п.11.3.1 п.11.3 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням Луцької міської ради від 29.07.2009 № 44/2, керівники, уповноваженні посадові особи будівельних організацій зобов’язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення грунту на дороги, прибудинкові території, тротуари для чого обладнати виїзди з буд майданчиків твердим покриттям. Організувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об’єкта бруду, грунту терміново його прибрати.

Однак, не зважаючи на передбаченні вимоги відповідальна особа ТзОВ «Яровиця-Буд» завчасно не вжила заходів щодо очистки коліс великогабаритного авто та обладнання виїзду з будмайданчика твердим покриттям, в результаті чого було допущено забруднення проїзної частини.

На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та видано припис з вимогою терміново прибрати бруд з проїжджої частини дороги.

Норма вищезгаданої статті передбачає накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

Рішення про накладення адміністративного стягнення буде прийняте адміністративною комісією за місцем проживання правопорушника, куди відповідно до норм ст.218 КУпАП направлено адміністративні матеріали.

У випадку виявлення на території міста Луцька подібних випадків та швидкого реагування для вжиття відповідних мір, прохання, повідомити про правопорушення за телефоном 0670000679 - «Гаряча лінія групи швидкого реагування».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні