Головного прокурора Волині звільнено

2
5
Головного прокурора Волині звільнено
Відповідне рішення ухвалила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Інформує Волинь.

Із завтрашнього дня, п’ятниці, 11 вересня, Тараса Безрукого звільнено з посади керівника Волинської обласної прокуратури. Як нам стало відомо із власних джерел, його наступником стане Віктор Тимчук, який до цього часу працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

З квітня 2020 року Віктор Тимчук працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

Завтра в редакції «Газети Волинь» з 10–ї до 12–ї години мала відбутися пряма лінія з очільником обласної прокуратури Тарасом Безруким. Оскільки його його звільнено, свої запитання ви зможете задати іншому представнику наглядового відомства.

Що відомо про нового очільника прокуратури області:

Тимчук Віктор Володимирович

Народився 05 грудня 1976 року. У 1998 році закінчив Чернівецький державний університет імені Юрія Федьковича.

В органах прокуратури працює з червня 1998 року. Працював в органах прокуратури Чернівецької області на посадах: помічника та старшого помічника прокурора міста, прокурора відділу, старшого прокурора відділу, заступника начальника відділу та начальника відділу прокуратури Чернівецької області.

З січня 2016 р. по квітень 2020 р. обіймав посаду начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Чернівецької області.

З квітня 2020 року – перший заступник прокурора Чернівецької області.

Нагадаємо, Тараса Безрукого призначили прокурором Волині торік у листопаді, а місяць тому він заявив про намір взятися за корупціонерів та тих, хто розкрадає бюджет.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще вчора хвалився, що злочинність в області різко впала, що високий відсоток розкриття злочинів, а сьогодні... Бац щастя на голову. Так неочікувано... Вєнедіктова знову нагадила?..
Відповісти
занадто сильно впала злочинність. переплюнули швейцарію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні