Санкції проти Росії продовжили

1
-1
Санкції проти Росії продовжили
Рада Європейського союзу продовжила санкції проти осіб та суб'єктів, відповідальних за підрив територіальної цілісності України.

Інформує Європейська правда.

"Сьогодні Рада вирішила продовжити санкції, спрямовані проти осіб та організацій, які продовжують підривати або загрожувати територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, ще на 6 місяців до 15 березня 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Існуючі обмежувальні заходи передбачають як обмеження подорожей, так і заморожування активів, і надалі застосовуватимуться до 175 осіб та 44 суб'єктів господарювання.

Рішення було прийнято Радою в письмовій формі. Нормативно-правові акти будуть опубліковані в Офіційному журналі ЄС 11 вересня.

Раніше повідомлялося, що незабаром цей список поповнять близько 15 імен і компаній через будівництво Керченського мосту

Нагадаємо, востаннє Рада ЄС вирішила продовжити на пів року індивідуальні санкції стосовно 175 росіян і сепаратистів, а також обмеження щодо 44 компаній 13 березня цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха, ха .
А про б/у украхину хтось , що ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні