«Нахилити мене не вийде»: Лукашенко заявив, що не віддасть владу

5
5
«Нахилити мене не вийде»: Лукашенко заявив, що не віддасть владу

Він зазначив, що «рано чи пізно цю владу візьмуть інші, але візьмуть за законом, не під тиском вулиці».

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що «влада не для того дається, щоб її взяв, кинув і віддав». Читайте також Лукашенко заявивши, що не бачив би Україні «вагнерівців», та розповів, як його син вибачався перед ними Про це він заявив представляючи Андрія Шведа на посаді генерального прокурора Білорусі, повідомляє УНІАН.

«Хочу вам сказати по-чоловічому, щоб у нас не було якоїсь недомовленості. Мені часто дорікають тим, що «владу він не віддасть». Правильно дорікають. Мене народ не для цього обрав. Як і ви теж – володарі цієї влади, її носії», – заявив білоруський президент.

При цьому він зазначив, що «в середині 90-х вона (влада – ред.) валялася в багнюці, об неї витирали ноги». «Я не хочу, щоб Білорусь повернулася до того часу. Тому ніхто кинути в бруд владу, як вони вимагають, не посміє», – заявив Лукашенко.

Представляючи генпрокурора Лукашенко зазначив: «зроблю я це з вами або без вас – вам вирішувати. Але нахилити мене не вийде. Хочете стати поруч і врятувати країну – ставайте. Не хочете – не зраджуйте... Відійдіть убік і не заважайте». «Якщо ви думаєте, що я цю владу посинілими руками тримаю заради себе, ви мене дуже розчаруєте. Росіянам, які не дуже в темі в нашій державі, я вже сказав: рано чи пізно цю владу візьмуть інші, але візьмуть за законом, не під тиском вулиці», – зазначив Лукашенко.

Також він зазначив, що іноді краще вжити жорстких заходів, а не закони, щоб зупинити «всяку погань». При цьому Лукашенко підкреслив, що у країни достатньо законодавства і законів для того, щоб «врятувати країну від цієї навали, щоб вона не повторила варіанти України, Лівії, Сирії».

Ситуація в Білорусі: хроніка 9 серпня в Білорусі відбулися президентські вибори. За офіційними даними ЦВК, за чинного президента Олександра Лукашенка проголосували 80,1% виборців, за його головного опонента Світлану Тіхановську – 10,1%.

Тисячі жителів Білорусі, не згодних з результатами виборів, вийшли на акції протесту, відбулися зіткнення з силовиками. У перші дні протестів були затримані тисячі людей, пізніше багатьом з них призначили адмінарешт.

Лукашенко неодноразово заявляв, що ситуацію в Білорусі розхитують ззовні, і домовився з президентом РФ Володимиром Путіним спільно реагувати «у разі загострення ситуації в частині зовнішніх загроз». 27 серпня Путін допустив використання російських силовиків для придушення протестів у Білорусі. У Євросоюзі заявили про невизнання результатів виборів і досягли угоди застосувати санкції проти білоруських чиновників у відповідь на фальсифікацію результатів голосування і застосування насильства проти протестувальників.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
позбудеться голови як Каддафі!
Відповісти
Ооо , в майданутого забули спитати .
Відповісти
Вы реально осознаете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то не настоящие статьи и мы часто не читаем информацию из первых рук.
Перебрав множество источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты показывают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/vazhnye-predskazaniya-molfarov-dlya-ukrainy/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Ютубе, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/tipichnaya-vneshnost-polyakov.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/shkolnye-kanikuly-v-ukraine-2016-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні