У Луцьку стався конфлікт через забудову

3
5
У Луцьку стався конфлікт через забудову
Про це стало відомо під час запитань до прокурора області Тараса Безрукого на позачерговій 31-й сесії Волинської обласної ради, пише Волинь.

«Учора в Луцьку в Парку імені 900-річчя Луцька стався локальний конфлікт. Громадяни, які проживають поблизу, вийшли і зупинили на їхню думку незаконне будівництво на території парку.

Нібито земельні ділянки в парку були виділені сім’ям загиблих учасників АТО. Але виявляється, що громадяни, які хочуть там будуватися, не мають жодного відношення ані до АТО, ні до загиблих», – розповів депутат обласної ради Сергій Сівак.


Учасники конфлікту звернулися до нього, а також до інших депутатів: Любові Ліпич та Сергія Леонтьєва.

Виявляється, що громадяни, які хочуть там будуватися, не мають жодного відношення ані до АТО, ні до загиблих.

Відтак прокурора області попросили взяти питання на контроль.

– Не володію ситуацією з проводу цієї події, але якщо таке мало місце і було звернення в правоохоронні органи, то тоді буде логічне завершення: буде проведено перевірку і надано правову оцінку забудовникам та учасникам конфлікту.

Надання земельних ділянок неналежним власникам може бути предметом роботи органів прокуратури, бо ми можемо витребовувати такі землі у власність громади, – сказав Тарас Безрукий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в кащея забудова як - не муляє?
Відповісти
Будується велика кількість новобудов, якщо міськрада має бажання надати житло атовцям, то чому б не викупити для них квартири? А прикривати "доброю справою" продаж паркової землі, яку не можна продавати , це низько!!!
Відповісти
Хто видавав дозвіл, треба і ту "парсуну" притягнути до відповідальності бо це незаконна оборудка де смердить корупцією!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні