--> Фотовиставка «Почесні громадяни міста Луцька» У Луцьку відкрили фотовиставку «Почесні громадяни міста Луцька» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фотовиставка «Почесні громадяни міста Луцька» У Луцьку відкрили фотовиставку «Почесні громадяни міста Луцька»

0
-2
Фотовиставка «Почесні громадяни міста Луцька» У Луцьку відкрили фотовиставку «Почесні громадяни міста Луцька»
У Луцьку в приміщенні Центру надання адміністративних послуг відкрили фотовиставку «Почесні громадяни міста Луцька».

Про це повідомляє архівний відділ Луцьк.район.

Фотовиставку з нагоди 935 річниці міста Луцька організував архівний відділ Луцької міської ради за адресою вулиця Лесі Українки, 35.

Вперше рішення «Про встановлення почесного звання за видатні заслуги перед трудящими міста «Почесний Громадянин міста Луцька» Луцька міська рада прийняла 25 грудня 1968 року, оскільки місто тісно пов'язане з видатними представниками різних сфер діяльності, що коли-небудь жили чи працювали в Луцьку.

Станом на сьогодні, відповідно до Положення звання «Почесний громадянин міста Луцька» присвоюється особам за значний внесок в соціальний, економічний та культурний розвиток Луцька, становлення та розбудову незалежної Української держави; утвердження української національної свідомості; за вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, охорони громадського порядку, будівництва та житлово-комунального господарства, підприємництва; за активну громадську та благодійну діяльність; інші заслуги перед Луцьком та Україною.

Ознайомитись з фотовиставкою «Почесні громадяни міста Луцька» організатори запрошують усіх лучан та гостей міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні