Зеленський: антисемітизм - це отрута, якій немає місця в Україні

3
-8
Зеленський: антисемітизм - це отрута, якій немає місця в Україні
За словами президента, українська влада рішуче засуджує будь-які прояви антисемітизму та прагне, щоб ізраїльтяни відвідували Україну. Про це повідомляє УНІАН.

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що антисемітизм – це отрута, якій немає місця в Україні. Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це він сказав в інтерв’ю The Jerusalem Post.

За словами Зеленського, щороку Умань приймає десятки тисяч відвідувачів з усього світу, зокрема з Ізраїлю та США, але цього року через пандемію коронавірусу у світі запроваджуються обмеження на пересування.

«Ми робимо все, щоб зустріти наших гостей у найкращих можливих умовах. На жаль, цього року внаслідок пандемії COVID-19 нам на звернення Ізраїлю довелося застосовувати сувору політику щодо захисту безпеки як громадян України, так і наших відвідувачів з усього світу. Мені дуже шкода, що це призвело до неприємних наслідків для прочан. Нам усім потрібно мати терпіння й терпимість у ці дивні часи. Ми всі пристосовуємося до нових способів робити те, чого раніше ніколи не доводилося робити», – сказав президент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні до всіх добре відносяться , тільки не до українців!
Відповісти
А українцям,можна робити геноцид?
Відповісти
Зе , ти лох.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні