Оголошені учасники Нацвідбору на «Оскар» від України

0
-3
Оголошені учасники Нацвідбору на «Оскар» від України
«Оскарівський комітет України завершив прийом заявок для участі національних фільмів у відборі на висування фільму на премію «Оскар» Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії «Міжнародний повнометражний фільм» від України», - повідомили у пресслужбі комітету, пише Суспільне.

У національному відборі візьмуть участь 3 кінострічки.

Атлантида, реж. Валентин Васянович

Історія, що відбувається у недалекому майбутньому, присвячена солдату-ветерану, який страждає на посттравматичний стресовий розлад і застряг у непридатній для життя Східній Україні.



Земля блакитна, ніби апельсин, реж. Ірина Цілик, Україна, Литва

У фільмі воєнні на сході України тривають шостий рік. У центрі сюжету - мати-одиначка Ганна та її четверо дітей. Історія показує життя під час війни, силу мистецтва у складних умовах та про те, як розповідати про війну художніми засобами.



Мої думки тихі, реж. Антоніо Лукіч, Україна

Історія розповідає як молодий звукорежисер фрілансер Вадим вирушає записати голоси закарпатських тварин, щоб переїхати з України в Канаду. Однак дорогу ускладнює те, що він має подорожувати з мамою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні