Змінили правила в’їзду іноземців до України

0
3
Змінили правила в’їзду іноземців до України
Кабінет міністрів вніс зміни щодо в’їзду до України іноземців. Зокрема, зміни стосуються переліку виключень для іноземців, яким не заборонено в'їзд до України.

Повідомляє Під прицілом.

Ці норми прописані в Постанові уряду від 2 вересня 2020 р. № 791. Про це у середу, 9 вересня, повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

"Так, абзац, в якому йде мова про осіб, які мають родинні зв’язки з громадянами України, зазначено, що до виключень про заборону підпадають особи, які є одним із подружжя, батьками, дітьми, бабою або дідом громадянина України. Водночас звертаємо увагу, що, згідно з законодавством, правовий статус дитини має особа до досягнення нею повноліття", – йдеться в повідомленні.

Разом з тим, відповідно до змін, скасовується норма, що передбачала можливість в’їзду до України іноземців, які прямували територією української держави транзитом.

Читайте також: Зеленський відреагував на карантинний бунт мерів (відео)

Також деталізовано й питання, якщо особи прямують до України на навчання.

"Власне відповідний абзац доповнено, що це мають бути заклади вищої освіти", – пояснили в ДПСУ.
Теги: Україна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні