Корисні поради: як купити свіжі овочі без пестицидів*

0
4
Корисні поради: як купити свіжі овочі без пестицидів*
Сьогодні багато хто з мешканців нашої Волині, замислюється на тим, де купити свіжу, якісну картоплю, томати, кабачки, моркву, яблука, груші, кавуни, зелень...

Всі хочуть придбати овочі та фрукти нинішнього врожаю, які були б цілком безпечними, не містили нітратів, пестицидів та інших шкідливих для здоров'я речовин.

Відповідь на це запитання є очевидною для майже чотирьох мільйонів постійних клієнтів найбільшої за багатьма показниками (товарообігом, кількістю магазинів, обсягом і сплати податків тощо) торговельної мережі – «АТБ».

Адже гарантовану якість продуктів на поличках супермаркетів «АТБ», а також можливість економити власні кошти вже оцінили покупці в 298-ми населених пунктах України, включаючи й Луцьк.

Станом на сьогоднішній день в 24-х областях країни функціонують відкриті 1150 магазинів лідера вітчизняного ритейлу. На численних поличках кожного з них присутні понад 3,5 тис. найменувань дійсно свіжої, здорової та безпечної продукції, які також можна замовити онлайн в Іінтернет-магазині «АТБ».

Окреме місце в цьому переліку відведено для сезонних продуктів
вітчизняного виробництва. Уявіть: щодня компанія «АТБ-Маркет» закуповує в українських аграріїв для власних магазинів понад 300 тонн свіжих овочів, фруктів, зелені!

Важливо, що всі угоди укладаються відкрито, легально, оплату проводять за безготівковим розрахунком. Це виключає навіть найменшу ймовірність фальсифікації.

Багато хто із вітчизняних виробників аграрної продукції вже усвідомив, що співпраця з багаторічним лідером торговельної галузі країни гарантує їм стабільність, отже, можна спокійно планувати свою діяльність і передбачуваність та успішно її провадити.

Адже в контракті чітко зазначають вказані обсяги продукції, умови, суми та терміни, що дає можливість будувати конкретні плани на весь сезон, чітко добре розуміти, скільки чого потрібно чого виростити, та який саме та коли буде прибуток можна отримати.

Цікаво, що, цьогоріч «АТБ» став найбільшим в Україні системним покупцем овочевої продукції вітчизняного виробництва, вносячи вагомий внесок і підтримавши розвиток українського аграрного сектору.

Завдяки співпраці з «АТБ» фермерські господарства країни мали солідний ринок збуту та зуміли гідно подолати провести навіть
непрості часи суворого національного карантину. Зараз ситуація на аграрному ринку, на щастя, вже стабілізувалася.

Кожного дня у збудовані за європейським зразком мультитемпературні розподільні центри «АТБ» надходить ять близько 70 тонн свіжої капусти, 100–-150 тонн томатів і огірків, 10–-15 тонн кабачків і баклажанів, 7–-8 тонн зелені, десятки тонн овочів з так званого борщового набору тощо.

Після ретельної перевірки, у в тому числі на вміст нітратів та інших небезпечних речовин, все це потрапляє на полички до магазинів мережі. Важливо розуміти, що будь-які вітчизняні овочі та фрукти в «АТБ» сертифіковані та безпечні. Це стосується й екзотичних закордонних плодів, продуктів, які у будь- яку пору року можна придбати присутні в цих супермаркетах. мережі.

Зазвичай імпортується те, що неможливо виростити в українських умовах, (наприклад, банани,ананаси, кокоси, цитрусові тощо).
«АТБ» системно допомагає мільйонам своїх клієнтів економити власні кошти.

Вся продукція на поличках магазинів мережі традиційно представлена ​​за максимально доступною ціною, яка навіть на 10–15% нижча за середньоринкову.

А у випадку з акційними пропозиціями та бонусними програмами ми допомагаємо економити клієнтам.

При цьому якість сумніву не піддається. В усіх супермаркетах найбільшої торговельної мережі, в тому числі й на Волині, на постійній основі діє програма «Гарантія свіжості».

За її умовами навіть тому, хто знайде в торговому залі на поличці маркету, скажімо, не дуже якісний продукт, термін придатності якого закінчився, компенсується його триразова вартість у трикратному розмірі. Причому «живими» грошима.

Фактично таким чином, до контролю якості лідер вітчизняного ритейлу долучив ще й експертний потенціал мільйонів своїх клієнтів.

Саме ми з вами, можемо бути найсуворішими ревізорами, оскільки
купуємо продукти для себе та своєї сім’ї, до власного столу.

Завдяки складній багаторівневій системі контролю якості на полички «АТБ» потрапляють тільки стовідсотково якісні продукти. Це стосується й овочів з фруктами нинішнього врожаю, які в
супермаркетах «АТБ» завжди сертифіковані, гарантовано свіжі та безпечні.

Автор: Катерина Гривнак

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні