Більше 50% українців вважають, що після виборів для їхнього міста нічого не зміниться

1
-2
Більше 50% українців вважають, що після виборів для їхнього міста нічого не зміниться

За результатами соціологічного опитування, 59% українців планують брати участь у місцевих виборах, при цьому 56% опитаних вважають, що після виборів ситуація у їхньому місті не зміниться. Про це йдеться в дописі «Правди».

Дослівно: «59% зазначили, що обов’язково братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. 19% зазначили, що шанси на їхню участь складають «50 на 50», 7% – висловилися, що можливо прийдуть на дільниці, 14% оцінили свою участь у місцевих виборах як малоймовірну.


Відносно вищий рівень передвиборчої мобілізації спостерігається серед найстарших».
Деталі: При цьому 56% респондентів вважають, що ситуація на регіональному рівні після місцевих виборів не зміниться. 27% очікують покращення, а 8% – погіршення.



Опитування провела соціологічна група Рейтинг 29 серпня – 3 вересня 2020 року методом CATI (телефонне інтерв'ю з використанням комп'ютера) серед 10000 респондентів віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.
Помилка репрезентативності дослідження не більше 1%


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я скажу за наш Луцьк.Якщо лучани знову проявлять свій бездумний лохогізм і проголосують за тих,хто вже на протязі року піариться не сходячи з шпальт газет,і за тих ,хто сьогодні представлений в міській раді (знайомі обличчя), то звичайно чекати на зміни марна справа.На цих виборах вперше буде приймати участь нова політична сила в Луцьку і на Волині (хоча вона в Україні не нова)_Сила і Честь.Кандидати від цієї партії_люди,які не займали високі державні посади,не були депутатами,не є корупціонерами,але знають,яких змін потребує місто,мають харизму господарників і знайомі лучанам.З 15-го вересня починається висування канидатів і незабаром лучани зможуть через ЗМІ ознайомитись з ними,буде проводитись агітаційна робота в виборчих округах,де можна буде подискутувати з кандидатом і більше взнати про його роботу в Луцькій ОТГ.Думайте,цікавтесь і обговорюйте.Адже після виборів цілих п"ять років доведеться жити при тих,кого виберем.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні