В Індонезії порушників маскового режиму стали класти в труни

0
0
В Індонезії місцева влада та волонтери вдалися до незвичайного способу боротьби з поширенням коронавірусу.

Про це повідомляє місцеве видання Jakarta Post.

Так, в місті Проболинго в провінції Східна Ява, 50 торговців місцевого ринку покатали в катафалку. Це сталося після того, як торговці виявилися без масок під час перевірки. Їм видали засоби індивідуального захисту і повантажили в катафалк.

Повідомляється, що в спеціальному автомобілі знаходиться порожню труну “для перевезення тіл загиблих від Covid-19”. Деяких також намагалися покарати – на три місяці порушників зобов’язували прибирати ринки і чистити каналізаційні траншеї.

У столиці Індонезії Джакарті порушників поміщали в бутафорські труни. Їх можна було безперешкодно фотографувати, а порушнику при цьому дозволялося закривати обличчя. Однак незаконну ініціативу припинили представники місцевої влади.

Глава агентства Будха Новіа закликав покарати порушників відповідно до діючих правил. Також він додав, що штрафів і покарань у вигляді соціальної роботи досить, щоб змусити мешканців дотримуватися протоколи охорони здоров’я, спрямовані проти поширення коронавируса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні