Легких перемог не буває, навіть якщо ти срібний «призер». ФОТО

0
-7
Легких перемог не буває, навіть якщо ти срібний «призер». ФОТО
Цими днями співробітник територіального управління Служби судової охорони у Волинській області сержант Служби судової охорони, командир відділення першого взводу охорони підрозділу охорони Богдан Морозов вкотре став срібним призером змагань у четвертому відкритому міні-матчі зі стрільби з травматичного пістолета за правилами IPSC (International Practical Shooting Confederation). Для Богдана Морозова це не новий напрямок у самоудосконаленні , адже він є діючим членом федерації МКПС (міжнародна конфедерація практичної стрільби) і не вперше здобуває перемоги у таких змаганнях.


- Кожна перемога - це нове досягнення, нові бар’єри, які прагнеш подолати. Щоразу ти перевіряєш себе та удосконалюєш, розумієш напрямок зростання й працюєш над цим,– каже Богдан.


Начальник територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва від імені колективу привітав колегу з здобуттям перемоги:


- Кожна перемога нашого співробітника викликає почуття гордості для мене особисто, та для колективу в цілому. Сьогодні список спортивних «трофеїв» судових охоронців Волині поповнився ще однією срібною медаллю, а це надихає кожного з нас досягати та перемагати
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні