В Україні під вибори знімуть серіал "Кандидат"

0
-6
В Україні під вибори знімуть серіал "Кандидат"
Серіал розрахований на тих, хто розмірковує, чи балотуватися на місцевих виборах.

Презентація проєкту відбулася 8 вересня, повідомляє Укрінформ.

Освітній серіал буде доступний на платформі Дія.Цифрова освіта. Це безкоштовна національна онлайн-платформа з цифрової грамотності. На сьогодні на порталі вже представлено

близько 20 освітніх серіалів у різних сферах.

Участь у зйомках брали теле- та радіоведучий, актор Андрій Джеджула, громадський діяч Олександр Солонтай, виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан,

народні депутати Марина Бардіна, Олена Шуляк, Вадим Галайчук, Олександр Скічко.

У серіалі 11 серій, що охоплюватимуть основні етапи, які доведеться пройти кандидату під час передвиборчої кампанії. Тривалість серії: 3-5 хвилин.

Заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зазначила, що вибори пройдуть 25 жовтня – і стрічка "дає вичерпні відповіді на питання, що повинна знати людина, яка хоче стати депутатом".

А керівниця програм ГО "Центр сприяння реформам" Олена Юркіна додала, що правова освіта суспільства в напрямку виборчого законодавства важлива для того, щоб "у місцевій владі були представлені різні люди, з різним, в тому числі професійним досвідом".

Ініціатори серіалу сподіваються, що він допоможе кандидатам швидко розібратися в законодавстві, заповнити документи, провести саму кампанію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні