--> На Волині сезон заготівлі дарів лісу додав бюджету 3,6 мільйона гривень податків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині сезон заготівлі дарів лісу додав бюджету 3,6 мільйона гривень податків

0
0
На Волині сезон заготівлі дарів лісу додав бюджету 3,6 мільйона гривень податків
Ягідно-грибний сезон на Волині традиційно поповнює бюджети всіх рівнів.

Про це повідомляє «Волинь Online».

Зокрема, до бюджету заготівельники дикорослої продукції вже сплатили понад 1,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, майже 1,5 мільйона гривень рентної сплати за спецвикористання дикорослої продукції, 350 тисяч гривень єдиного податку і 138 тисяч гривень військового збору.

«Нині метеоумови сприяють урожаю грибів, що разом з чорницею залишаються стратегічно важливим комерційним товаром для області. Заготівля, переробка та експорт лісових ягід та грибів щороку дозволяє громадам отримувати додаткові надходження.», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців також підкреслила, що лідери територіальних громад мають особливо пильнувати, щоб заготівля дикорослої продукції відбувалася з дотриманням норм податкового законодавства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні