В’ячеслав Хурсенко: пам’яті відомого волинянина

0
2
 В’ячеслав Хурсенко: пам’яті відомого волинянина
8 вересня 2020 року минає 11 років з того часу як відійшов у вічність український співак і композитор, лучанин В’ячеслав Хурсенко.


Волиняни назавжди запам’ятали свого славетного земляка. Він продовжує жити з нами у своїй творчості. У 2017 році благодійний фонд «Рідна Волинь» і я, його голова, спільно організували перший фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка. У Луцьку, на заповненому глядачами Театральному майдані, хіти Хурсенка виконували Анатолій Говорадло, Петро Чорний, Марія Хурсенко,Юрій Поліщук, Анастасія Гайдар, Артем Кондратюк, Соломія Глазунова гурт «Резус блюз» та Інна Кириченко. Ірина Котлицька вперше виконала хіт «Соколята» під супровід бандури.


У ході фестивалю благодійний фонд «Рідна Волинь» присвоїв В’ячеславу Хурсенку (посмертно) премію імені Бориса Клімчука. Я вручив її Ользі, дружині співака. Також ми вирішили видати книгу поезій В’ячеслава Хурсенка, які він залишив нам на уривках аркушів і промокальному папері. За рік книга під назвою «Соколята» вже була представлена громадськості. А віднині її можна прочитати у бібліотеках Луцька, яким ми її подарували.


«Я дякую, що знайшлися люди, які здійснили мою мрію», – ділиться думками на сторінках книги дружина поета і композитора Ольга Хурсенко.


Книга «Соколята» отримала перемогу у номінації «Проект року» премію «Люди року. Волинь 2018». У книзі міститься головне – віра ,надія, любов. Я пишаюся тим, що мені випала честь дати життя цій книзі. Я щиро вдячний родині Хурсенка, а також усьому авторському колективу за роботу над книгою.

Дмитро ГЛАЗУНОВ, голова благодійного фонду «Рідна Волинь»








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні