--> Карантин на Волині: Як вчаться в луцькій гімназії №4? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Карантин на Волині: Як вчаться в луцькій гімназії №4?

0
-7
Карантин на Волині: Як вчаться в луцькій гімназії №4?
Усі класи тут поділили на два потоки. Так, учні 1-7 класів йдуть на навчання на 8:30, 8-11 класів – пізніше, але не в один час. Наприклад, 11-В в понеділок і вівторок починає навчання з 3 уроку, в середу – з 2, в четвер – знову з 3. Розклад 11-а і 11-б інший.

Про це повідомляє Перший.

«Ще ми намагались посадити дітей через кабінет. Для прикладу, якщо в 22-ий кабінет учні приходять на 1 урок, то в 21-ий – на 2 чи 3. Так учні менше перетинаються між собою. Ми б з радістю ще більше розвели дітей, але це неможливо. Не можемо посадити 5-а на 8:30, а 7-б – на 8:40. Що тоді робити з вчителькою, яка викладає в обох класах?» - пояснює очільник гімназії.

Заходити в школу тепер треба за особливими правилами. Замість одного центрального, з 08:00 до 08:30 тут відчинені 4 входи. Кожен закріплений за певним класом. Батькам не можна заходити навіть з першокласниками. Їх на вході зустрічає класовод, а також двоє вчителів, які зголосились допомогти протягом першого тижня.

В гімназії діють правила, які визначило Міністерство освіти та науки: учні молодших класів можуть не одягати маски, а от середніх і старших мусять носити їх в коридорах. На уроках вони також можуть бути без засобів захисту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні