Редкач і Ломаченко поштовхалися у церкві. «Ти що б*я поплутав?»

0
-2
Редкач і Ломаченко поштовхалися у церкві. «Ти що б*я поплутав?»
«Я завжди писав і казав, що поважаю Василя Ломаченка як боксера. Але, на жаль, сьогодні Василь проявив себе як недисциплінований, нестриманий боксер, який себе не поважає. Його поведінка більше схожа на дворову, хоча навіть гоп-стоп знає, що в церкві розбірки недоречні", - пише sport.ua.

"Прийшовши сьогодні з сім'єю до церкви, я зустрів там Василя з його командою. Я з Василем привітався, на що православна і віруюча людина, якою себе позиціонує Василь, зі словами «ти що б*я поплутав?», відштовхнув мене двома руками і ще й попросив залишитися тут і чекати його на розбірки, мовляв, йому є що мені пред'явити. Вася, ти просто Вася! У церкві, в присутності моєї дружини і сина, в присутності інших віруючих ти руками махаєш і емоції свої не контролюєш. Що ж тебе так зачепило?

Ти по яким поняттям взагалі живеш? Точно не за Божими, не за спортивними. Ти не мене в цьому випадку принизив, а батька свого. Я не думаю що він так тебе виховував. Та й поняття сім'ї, а зокрема дружини і дітей, у тебе теж немає. Інакше ти б поважав присутність моєї сім'ї і сім'ї інших, та ще й в Храмі Божому! Якщо ти не вмієш реагувати на критику в соцмережах, вдалися і видихни. Мабуть тобі не під силу це," - написав Іван Редкач.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні