--> Смертельна аварія в Струмівці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія в Струмівці

2
7
Смертельна аварія в Струмівці
У Струмівці поблизу Луцька ввечері 6 вересня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі буса та легкового автомобіля. У бусі було семеро пасажирів, двоє загинуло: одна жінка на місці, ще одна – по дорозі до лікарні.

Інформує Конкурент.

Аварія сталася близько 21:10 за участі буса "Мерседес Віто" і легкової автівки "Мерседес". Як стало відомо, чорний "мерседес" в'їхав у бус, в якому знаходилося семеро пасажирів. Люди їхали з похорон. Жінка, яка сиділа ззаду, отримала травми, несумісні з життям. Водій буса з поламаною рукою наразі в лікарні.

У чорному "мерседесі" було двоє дітей, одна дитина знаходилася на передньому сидінні. Водія легковика забрали на освідчення. Гальмівний шлях, зі слів очевидців, близько 100 метрів.

Обидва автомобілі отримали значні механічні ушкодження.

На місці події працює поліція та медики. На обочині знаходяться машини – інші водії дають свідчення про аварію. Обставини ДТП з'ясовуються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мус@ра далі жуватимуть соплі з приводу ТОТАЛЬНОГО порушення швидкісного режиму на дорогах
Відповісти
Для наших "оленів" за кермом рівні дороги смертельно небезпечні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні