Транспортний колапс: у Луцьку перекрили центральні вулиці

5
0
Транспортний колапс: у Луцьку перекрили центральні вулиці
Через проведення марафону, 6 вересня рух транспорту центральними вулицями Луцька тимчасово обмежили.

І хоча організатори марафону повідомляли про це в мережі Фейсбук, ряд водіїв та пасажирирів виявилися до цього не готовими, пише ВолиньUA.

Перекриття центральних вулиць Луцька фактично паралазувало рух транспорту. Рух тролейбусів через центр міста зупинено. Практично вів міста паралізовано, що створює величезні незручності для водіїв.

Нагадаємо, що з 8:00 до 12:00 у луцьку перекриті наступні вулиці: пр. Волі, вул. Богдана Хмельницького, вул. Сенаторки Левчанівської, вул. Глушець, вул. Братковського, вул. Плитниця, вул. Замкова, парк ім. Лесі Українки, вул. Архітектора Метельницького, вул. Дубнівська. З 7:30 до 14:00 перекрито від вул. Паркова до вул. Шопена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Твердолобі! Для бігу є парк чи інше місце! Для чого людям заважати в неділю пересуватись чи відпочивати в центрі міста!
Відповісти
Ти дебіл, напевне жирний і дітей жирних маєш, якщо не розумієш що таке спорт
Відповісти
Просто існує друга звичка перекривати центр і паралізувати рух половини міста в той час,коли є чудовий стадіон спеціально для цього призначений.І Ви,пане,мабуть не живете в центрі міста і не прокидаєтесь в неділю в 6,30,коли на сцені біля ВНУ починають налаштовувати гучність апаратури.Чудовий ранок неділі.І якщо цікаво,я не жирний,я бігаю в парку або на спорт.площадці сусідньої школи
Відповісти
Долбодятли!
Відповісти
Зате полішук (за версією «Вол.новин») - найвидатніший головнюк міста за всю історію Всесвіту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні