--> На Рівненщині вчителька застрелила чоловіка і поранила 13-річну дочку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині вчителька застрелила чоловіка і поранила 13-річну дочку

0
-4
На Рівненщині вчителька застрелила чоловіка і поранила 13-річну дочку
На Рівненщині викладачка застрелила чоловіка і поранила дочку. А потім хотіла накласти на себе руки.

Пише t1.ua.



Як передає пресслужба Національної поліції, інцидент стався в суботу, 5 вересня, близько 4 години ранку в житловому масиві неподалік Рівного на території Білокриницької сільської ради.



За даними поліції, 44-річна жінка стріляла в 45-річного чоловіка і дочку. Чоловік перед смертю встиг зателефонувати батькові, який і викликав правоохоронців.



Дитину доставили в лікарню для проведення оперативного втручання. Мати без свідомості з різаними ранами рук і кульовим пораненням в скроню також госпіталізували. Але стан оцінили як стабільний. Жінка перебуває під охороною в спецпалаті, вона затримана в порядку статті 208 КПК.



"Що спонукало 44-річну жінку до скоєння таких злочинів, встановлюють поліцейські в рамках досудового розслідування за фактами умисного вбивства і замаху на умисне вбивство малолітньої дитини за частиною 1 статті 115 та частиною 2 статті 15 та 115 Кримінального кодексу України", – повідомили копи.

Відзначається, що сім'я характеризувати позитивно. Загиблий працював в будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні