Команда Андрія Покровського висунула кандидатом на міського голову Аллу Надточій

10
-8
Команда Андрія Покровського висунула кандидатом на міського голову Аллу Надточій
Сьогодні команда Андрія Покровського на конференції
Громадянський Рух "CВІДОМІ" висунула мене кандидатом на міського голову Луцька!

Дякую за довіру Андрію Володимировичу та нашій команді. Я не підведу!

Я вірю, що наша команда може змінити Луцьк, зробити його сучасним та комфортним, де кожній людині буде приємно проживати та працювати, буде приємно запросити до себе гостей з інших міст та з гордістю демонструвати найкращі сторони нашого Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо за ідіоти. Дякую Поеровському
Він шо бог? Ти будеш служити громаді чи покровськлмк,? Те дякує палиці, те покровському, таке враження,що обламть ф місто їх вотчина. Дурні. Хочуть бути " нещалежнтми" а вигинаютьс,, як пси. Жожнлго гллосм тм посіпакам, пролалуть містл за ьещцвнь всяким покроаським і палицям.
Відповісти
а детальнішу програму дій, будь-ласка
Відповісти
Красти, прислужувати і відробляти призначення..
Відповісти
Якщо кандидатка вже дякує Петровському,то йому,а не громаді вона і буде служити. Так само як Поліщук палицв.
Відповісти
Звертаюсь до лучан і волинян вцілому!Будьте мудрими!!!!! Не ведіться на подачки і не голосуйте за тих кандидатів,які постійно піараться і рекламуються.Так само і за партії,які їх піарать і рекламують.Ми вже ситі тією "роботою",яку вони провелиза п"ять років.Тепер про Луцьк: Стратегічна мета Палиці_стати повним феодалом Луцька.А для цього потрібно любою ціною просунути Поліщука на міського голову,тоді Недопад знову буде першим заступником,а секретарем знайдуть.Поліщука піарить по всіх своїх медіаресурсах вже на протязі напевно більше року.Остання стаття була на сміх курам_"Такий господар потрібний місту".Якраз такий господар місту не ПОТРІБНИЙ!!!! Він вж е був "господарем" чотири місяці.Ми побачили його харизму господаря.Досить.Вибирати буде з кого.
Відповісти
підкажи з кого вибирати? Свідомих? Тоді - краще за Поліщука проголосую.
Відповісти
Я написав для уважних чітко і зрозуміло."Вибирати буде з кого!!!!" Потрібно дочекатись,коли почнуть висувати кандидатів інші партії.Читати,аналізувати,робити висновки,а потім голосувати.Зрозумів?
Відповісти
звичайно зрозумів, знову жодна політсила не спромоглась висунуту достойну кандидатуру на противагу діючій владі, а потім знову будуть нити і воду баламутити.
Відповісти
По-перше воду каламутять,а не баламутять.По-друге висунули кандидатів ті партії,які піараться і рекламуються,і горять необмеженим бажанням попасти у владу.А інші,скромні підбирають і обговорюють свої кандидатури,щоб потім лучани не згадували не злим,тихим словом.Висування кандидатів розпочинається з 15-го числа по 24-е включно і спішить той,хто людей смішить.Якщо більшість в радах буде пропіарених,то смішно не буде.Це точно!!!!
Відповісти
Як активно Свідомити і інші пропіарені почали мінусувати мої коментарі.Мені дуже приємно.Бо я_ правий!!!!! Пропіарені отримають_ЗЕРО!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні