28-річній одинокій мешканці Нововолинська, яка пережила два інсульти, оформили інвалідність

0
0
28-річній одинокій мешканці Нововолинська, яка пережила два інсульти, оформили інвалідність
Жінка має неповний параліч руки і ноги. Проживає одна і немає жодних доходів. Так кореспондентам Суспільного розповіла сусідка Олени Ірина Бойко 28-го серпня.

Про це повідомляє БУГ.

На початку серпня Ірина допомогла Олені підписати декларацію із сімейним лікарем.

Головна лікарка Нововолинського ЦПМСД Ольга Попіка пообіцяла посприяти якнайшвидшому оформленню групи інвалідності для жінки, щоб вона мала засоби для життя.

4-го вересня Попіка розповіла БУГу, що Олені оформили І групу інвалідності. Додає, що процедура отримання інвалідності для людей, які не мають змоги пересуватися самостійно, відбувається таким чином. Лікарі для огляду виїздили додому, а на медико-соціальну експертну комісію жінку відвезли в Ковель.

“Олену оглянув сімейний лікар та невролог, й інші медики. У Нововолинську працівники МСЕКу в відпустці, тому вирішили для швидшого оформлення направити жінку до Ковеля”, – розповіла головна лікарні ЦПМСД.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні