Мор риби на Волині: відомі результати аналізу води в річці

0
8
Мор риби на Волині: відомі результати аналізу води в річці
У лабораторії Державної екологічної інспекції у Волинській області перевірили проби води, відібрані у річці Стир поблизу села Рокині Луцького району.

Згідно даних лабораторних досліджень перевищення шкідливих речовин у водах не виявили, - йдеться на сторінці Державної екологічної інспекції Волинської області у фейсбуці.

Проби були відібрані біля місць скидів КП «Луцькводоканал» очищених вод у річку.

Під час перевірки екоінпектори і працівники Волинського рибоохоронного патруля на місці проведення перевірки мор риби не виявили.

Нагадаємо, 19 серпня на гарячу лінію Державної екологічної інспекції у Волинській області надійшло повідомлення про мор риби у річки Стир біля села Рокині.

На місце події для проведення обстеження приїздили екоінпектори спільно з представниками Волинського рибоохоронного патруля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні