У працівників садочка на Волині підозрюють коронавірус

1
3
У працівників садочка на Волині підозрюють коронавірус
У двох вихователів та у помічниці вихователя дитсадка №2 у Нововолисньку підозра на коронавірус. Про це стало відомо під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

За словами головної лікарки НЦ ПМСД Ольги Попіки, перша працівниця закладу звернулася до лікарні 26-го серпня. Наступна 31-го серпня, а остання – 2-го вересня ввечері. Усі з симптомами, характерними для Covid-19, повідомляє Нововолинськ.com.

Нагадаємо, 25-го серпня повідомляли, що у дитячому садочку №3 Нововолинська була підозра на спалах коронавірусу. Нині усі 5 працівників закладу здорові, однак результатів їх ПЛР тестів немає досі.

“На сьогоднішній день у нас є результати ПЛР-тестів лиш за 20-те серпня“, – зазначила Ольга Попіка.

Відтак, вирішили закрити три групи ДНЗ №2, у яких працювали вихователі із підозрою на коронавірус. Однак, з понеділка відновить роботу ДНЗ №3, а працівників, які досі очікують результатів тестів замінять інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви знаєте, що вірус той ставлять навідь здоровим людям аби потім отримати зарплату в три рази більшу. Мені сказала мед працівник це!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні