--> Ілон Маск майже готовий вживляти чіпи в мозок людини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ілон Маск майже готовий вживляти чіпи в мозок людини

2
6
Ілон Маск майже готовий вживляти чіпи в мозок людини
Біотехнологічна компанія Ілона Маска Neuralink успішно імплантувала бездротовий чіп в мозок свині. Чіп у мозку може працювати весь день без підзарядки й ззовні його не буде видно, оскільки він повністю зливається з кісткою черепа, повідомляє Бабель.

«За останній рік ми значно спростили наші системи: тепер вони вміщаються в чіп, який займає менше місця, ніж монета, і його можна повністю приховати під час імплантації. Винахід допоможе в перспективі у боротьбі людства з такими хворобами, як епілепсія, параліч та інші захворювання, за яких робота головного або спинного мозку порушується», - заявив Маск.

Раніше Маск заявляв, що його стартап Neuralink розробляє технологію, яка дозволить людям спілкуватися без слів із використанням спеціального чіпа, підключеного до мозку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це_КІНЕЦЬ!!!!!
Відповісти
Нехай собі вживить .мудак
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні