--> Лучан запрошують на конгрес транскордонної співпраці у Любліні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан запрошують на конгрес транскордонної співпраці у Любліні

0
-3
6-9 жовтня цього року у партнерському місті Люблін (Республіка Польща) відбудеться Конгрес Транскордонної Співпраці Люблін 2020 «Конгрес ініціатив Східної Європи: самоврядування завтрашнього дня. Між відкритістю та відповідальністю».

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.


Вже багато років Конгрес ініціатив Східної Європи є діалоговою платформою для представників культури, освіти, науки, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також неурядових організацій Центральної та Східної Європи.

Цьогоріч COVID-19 вніс свої корективи у формат заходу, а тому Конгрес відбудеться повністю у віртуальному просторі на сучасній онлайн платформі та з синхронним перекладом на три мови (польська, англійська, російська).

Захід присвячено насамперед новим викликам, що спричинила пандемія.

Чотири дні Конгресу Транскордонної Співпраці будуть надзвичайно насиченими та включатимуть експертні панелі, дискусії, семінари, спеціалізовані тренінги, форум партнерів, біржу грантодавців, конкурс «добрих практик» та ін.

Під час вступної дискусії за участю мерів міст з різних частин Європи буде розглянуто пріоритети міського самоврядування у новій (пост)пандемічній реальності.

Також учасники матимуть змогу обговорити перспективи функціонування культури і культурного туризму у нових умовах, особливості створення туристичного бренду міста, можливості сталого економічного розвитку в межах традиційного розуміння зростання та структурних змін на ринку праці, а також роль міграції та впливу обмеження мобільності на міжнародну і транскордонну співпрацю.

Вже традиційно під час Конгресу відбудеться Форум партнерів, покликаний створити простір комунікації та обміну досвідом між організаціями, які шукають міжнародних партнерів.

До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, міських закладів, шкіл, вищих навчальних закладів.

Участь у заходах Конгресу є безкоштовною після реєстрації на онлайн-платформі https://lublin.eu/lublin/wspolpraca-miedzynarodowa/kongres/rejestracja. Кількість учасників є обмеженою.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті Конгресу www.kongres.lublin.eu, або надіслати ваші запитання на електронну адресу: kongres@lublin.eu.

Захід відбувається за фінансування Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Публічна дипломатія 2020 – новий вимір».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні