«Можливо, я», – директорка Шацького нацпарку потрапила в ДТП на службовому авто

0
1
«Можливо, я», – директорка Шацького нацпарку потрапила в ДТП на службовому авто
Директорка Шацького національного природного парку Марія Христецька 24 червня у Луцьку потрапила в ДТП на службовій автівці «Renault Duster».

Про це стало відомо з постанови, оприлюдненої в реєстрі судових рішень. «Сила правди» дізналася, скільки коштував ремонт службової машини та хто за нього платив.

ДТП сталася на проспекті Соборності, 31 у Луцьку.

Як йдеться в постанові, Христецька не вибрала безпечної швидкості та дистанції і в’їхала в автомобіль «Chevrolet», що їхав попереду. Внаслідок цього обидві автівки отримали ушкодження. Винуватиця ДТП свою провину визнала. Суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Кирилюк зобов’язала її сплатити штраф розміром 340 гривень та 420 гривень судового збору.

«Сила правди» зв’язалася з Марією Христецькою телефоном, аби дізнатися що сталось та чи постраждало службове авто, проте посадовиця відповіла, що не знає, чи потрапляла у вищезгадану аварію.

— 24 червня Ви потрапили у ДТП в Луцьку. Розкажіть, будь ласка, що сталося, – запитуємо.

— Я не потрапляла в ДТП, – відповідає Марія Христецька.

— У судовому реєстрі з’явилася постанова на Христецьку Марію Володимирівну, яка потрапила в ДТП. Це були Ви?

— Можливо, я, можливо й не я. Раз на Христецьку є, направляйте документи і ми Вам відпишемо. Невже це таке термінове запитання, що потрібно телефонувати?

А от у відповіді Шацького нацпарку на інформаційний запит йдеться, що за кермом справді була Марія Христецька. Внаслідок зіткнення автівок пошкодження отримав передній бампер машини нацпарку. Вартість його ремонту становила 5 300 гривень. Всі витрати директорка парку покрила за власний рахунок.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні