Коли буде Чорна п'ятниця та чи надіятись українцям на знижки в 2020 році*

0
-2
Коли буде Чорна п'ятниця та чи надіятись українцям на знижки в 2020 році*
Чорна п’ятниця в Україні – довгоочікувана подія для досвідчених покупців. Вони із нетерпінням чекають на період розпродажів та вивчають акційні пропозиції улюблених магазинів. Новачки також можуть випробувати вдачу та підготуватися до вигідних покупок у Black Friday. Але чи варто чекати на період розпродажів, зважаючи на останні події у світі?

Магазини готуються до Чорної п’ятниці у Львові, Києві, Харкові, Дніпрі та інших великих містах. Як би не змінилася ситуація, торгові центри повинні бути готовими до розпродажів. Якщо ви маєте досвід в покупках у Black Friday або бажаєте вперше стати її учасником, не баріться та починайте підготовку. У будь-якому разі онлайн-шопінг ніхто не скасовував.

У 2020 році Чорна п'ятниця починає діяти 27 числа листопада місяця. Варто відмітити, що в інтернет магазині придбати товар по знижці можна вже після 12 ночі.

Для початку слід підготувати список необхідних покупок. Під час знижок вигідно купляти великі товари, адже знижки на них чи не найбільші. Магазини електроніки пропонують від -20% на холодильники, телевізори, ноутбуки, кавоварки тощо.

У магазинах меблів ви можете знайти вишукані дивани, крісла, столи. Це чудовий шанс з економією облаштувати кімнати після ремонту, або замінити старі меблі. Магазини Епіцентр, Леруа Мерлен, Нова лінія пропонують низькі акційні товари для ремонту, меблі, дрібниці для дому та саду.

Розпродаж одягу і взуття не менш масштабний. Найвигідніше під час Чорної п’ятниці купувати зимовий одяг. Хутро, шкіряні вироби можна придбати за знижкою до -50%. А ціни на літню колекцію можуть сягати -90%. Стилісти радять звертати увагу на базові речі із нової колекції магазинів. До них відносяться блакитні та чорні джинси, білі блузи, футболки, спідниця-олівець, класичні брюки, водолазки, жакети. Якщо ви дотримуєтесь більш активного способу життя, то до вашої бази підійдуть худі, спортивні штани, мам-джинси, кардигани. Обирайте одяг, який зможете одягнути вже завтра. Не сподівайтеся на те, що одягнете його на якусь подію у майбутньому. Інакше покупки так і залишаться на завжди лише у вашій шафі.

Мережі декоративної косметики Watsons, Yves Rocher, Brocard, Сosmo, Eva також готують знижки своїм покупцям. Це чудова нагода придбати новорічні подарунки для близьких, адже ціни будуть знижені від -20% до -50%.

Не забувайте і про онлайн-шопінг. Онлайн-магазини пропонують вигідні знижки на великий перелік товарів. До того ж деякі з них дарують безкоштовну доставку та додаткові купони на наступну покупку.

Зазвичай магазини починають розпродаж за декілька днів до п’ятниці і 72 години після неї. Щоб дізнатися, коли буде Чорна п'ятниця 2020 у кожному з ваших улюблених магазинів, слідкуйте за рекламними оголошеннями та розсилками. Адже кожен окремий магазин може встановлювати свої правила і дні акцій.

Обирайте найвигідніші пропозиції, складайте список покупок та відправляйтеся на найекономніший шопінг цього року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні