На Волині визначили переможців змагань з риболовлі. ФОТО

0
13
На Волині визначили переможців змагань з риболовлі. ФОТО
29-го серпня, на міському озері проводили змагання з рибної ловлі з нагоди відзначення 70-річчя міста Нововолинська та Дня шахтаря. В умільстві змагались 36 учасників: 23 дорослих та 13 дітей.

Рибка клювала з перемінним успіхом, проте змагання закінчились. Про результати змагань на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Валентин Бортнійчук, директор Нововолинського ЦФЗН «Спорт для всіх».

Серед дітей почесне ІІІ місце зайняв Михайло Кисляк (0, 135г.), ІІ – Іван Ходорєв (0, 375г) І – Вячеслав Ходорєв (0, 525г.). У номінації “Big fish” переміг Міша Кисляк (0, 135г.).

Серед дорослих третє місце посів Віталій Яцина (Ковель, 0,595г.), друге – Микола Самчук (1, 060г.) та перше – Павло Мельник (1, 245г.). Переможцем номінації “Big fish” став Олександр Ільчук (0, 125г.).

“Чемпіони нагороджені кубками, медалями та грамотами. Призери – медалями та грамотами. А усі присутні на заході із великим задоволенням смакували смачною юшкою, приготованою з душею організаторами змагань”, – йдеться у дописі Валентина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні