У райцентрі напрацювали меморандум про реконструкцію очисних споруд

0
-3
У райцентрі напрацювали меморандум про реконструкцію очисних споруд
У Нововолинську напрацювали спільний із поляками меморандум про реконструкцію міських очисних споруд.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Міський голова Віктор Сапожніков та його радник Володимир Рожелюк 26 серпня зустрілися із президентом правління Фонду розвитку Центрально-Східної Європи (Люблін) Кшиштофом Лонткою та керівником компанії «ZIKO» Олегом Совиком з приводу реконструкції міських очисних споруд.

Пан Лонтка ознайомив із проєктом, за умовами котрого можна отримати фінансування на будівництво, розширення, модернізацію очисних споруд.

Він зазначив, що польська сторона зацікавлена у впровадженні цього проєкту, оскільки стоки із очисних споруд Нововолинська потрапляють у р. Західний Буг, а далі – у Віслу.

У ході зустрічі напрацювали меморандум про співпрацю, який польська сторона передасть в Уряд Польщі для залучення інвестицій із реконструкції міських очисних споруд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні