На Волині оштрафували чоловіка, який ловив рибу лісковою сіткою

0
-4
На Волині оштрафували чоловіка, який ловив рибу лісковою сіткою
У період з 17 по 25 серпня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 20 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. На порушників склали шість протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП, десять – за ч. 4 ст. 85 КУпАП, два – за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП та один – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Оформлено один акт виявлення та вилучення безхазяйного майна.

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

«Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 3 кг водних біоресурсів. Також вилучено десять одиниць заборонених знарядь лову та ще п’ять – за актами безгосподарського майна», – розповів заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.

18 серпня викрили громадянина, який здійснював вилов риби лісковою сіткою. Завдяки оперативності рибпатрульних порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству. Інцидент стався під час рибоохоронного рейду на р. Турія, поблизу села Гішин Ковельського району Волинської області.

На особу оформлено адмінпротокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

21 серпня в ході рибоохоронної роботи порушення виявили на ринках смт Любешів та місті Камінь-Каширський. Там двоє громадян здійснювали продаж незаконних знарядь. Зокрема, у порушників вилучено 2 од. мисинових сіток.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні