--> Волинянка пробачила чоловіка, який душив її у суді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка пробачила чоловіка, який душив її у суді

2
-8
Волинянка пробачила чоловіка, який душив її у суді
Суд розглянув кримінальне провадження відносно 38-річного приватного підприємця з Ковеля, який душив свою колишню дружину.

В обвинувальному акті говориться, що об 11 годині 17 травня 2019 року біля кабінету № 202 на другому поверсі Ковельського міськрайсуду в ході словесного конфлікту обвинувачений схопив жінку обома руками за шию і почав душити, пише "Ковель медіа".

За даними судово-медичної експертизи, 36-річна потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження «у вигляді здавлення м’яких тканин шиї, гострого посттравматичного фаринголарингіту», що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 КК України, що карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

У судовому засіданні 17 серпня 2020 року захисником було подано клопотання потерпілої і водночас цивільної позивачки з проханням звільнити обвинуваченого від кримінальної відповідальності у зв’язку із примиренням. Чоловік попросив суд теж саме, мовляв він примирився з колишньої дружиною, яка відмовилась від будь-яких претензій до нього.

Суд звільнив ковельчанина від кримінальної відповідальності у зв’язку з примиренням, провадження – закрив, а цивільний позов потерпілої залишив без розгляду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хуліганські дії в суді, неповага до суду, за це нема покарання?
Відповісти
пробачила чоловікові
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні