Волинянці, яка виховує семеро дітей, присвоїли почесне звання «Мати-героїня»

0
1
Волинянці, яка виховує семеро дітей, присвоїли почесне звання «Мати-героїня»
21 серпня жительці Володимира-Волинського Вірі Мартинюк, якій Указом Президента України присвоєно звання “Мати-героїня”, міський голова Петро Саганюк вручив відзнаку та квіти.

В Україні звання “Мати-героїня” має статус державної нагороди. У серпні 2020 року таке звання отримала мешканка Володимира-Волинського Віра Мартинюк, яка виховує 7 дітей, - на сайті міськради.

Вручаючи відзнаку, Петро Саганюк висловив вдячність багатодітній мамі за вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, самовіддану материнську працю, а також побажав тепла та затишку в родині.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 29-го червня 2001-го року № 476/2001 “Про почесні звання України” почесне звання”Мати-героїня” присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох i більше дітей, у тому числі усиновлених у встановленому законодавством порядку.

Особлива увага звертається на моральні якості осіб, які представляються до присвоєння почесного звання, також конкретні заслуги матері у справі виховання дітей, її авторитет. Важливу роль відіграє і позитивний імідж сім’ї, – зазначає заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Володимир Коломий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні