--> На Волині перевіряють склади, де зберігають аміачну селітру. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині перевіряють склади, де зберігають аміачну селітру. ФОТО

0
5
На Волині перевіряють склади, де зберігають аміачну селітру. ФОТО
Перевірки в області здійснюють працівники управління Держпраці та державної служби з надзвичайних ситуацій на підставі доручення Прем’єр-міністра України.

Не до усіх складів інспекторів пускають, розповів в коментарі Суспільному Волині Головний державний інспектор Держпраці в області Анатолій Мороз.

На територію складу товариства "Поліхім", що у Володимирі Волинському, інспекторів не допустили. За цим фактом склали акт. "За попередньою інформацією тут зберігаються агрохімікати, але точно сказати не можна", - каже головний державний інспектор Держпраці в області Анатолій Мороз.

Копію акту про недопуск вручили охоронцю об’єкта. Далі питання про недопуск посадових осіб до перевірки розглядатимуть в суді, – розповів начальник сектору ДСНС У Волинській області Юрій Горбач.

Загалом в області мають перевірити 13 об'єктів, де зберігають на Волині потенційно вибухонебезпечні речовини – аміачну селітру. Щоб не ходити окремо на підприємства сьогодні управління Держпраці, завтра ДСНС, зібралися разом, склали графіки. Усе, щоб було комфортно для бізнесу, – розповідає начальник управління Держпраці в області Андрій Смоляров.


В агропідприємстві "П'ятидні" інспекторів пустили. Склад, де зберігають засоби захисту рослин – сертифікований, - говорить агроном Роман Цизь. Каже: він заповнений у квітні-червні, нині речовини захисту використали. Завскладу Костнтин Новосад каже, що на складі працюють люди з медоглядом і навчаннями, мають мати посвідчення на право працювати з засобами захисту.

Як розповів начальник управління Держпраці в області Андрій Смоляров, перевірки в області триватимуть до 15 вересня. Випадки, коли на склади не пускають інспекторів по Україні непоодинокі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні