У Рованцях бус збив на переході дівчину: постраждала у важкому стані. ВІДЕО

5
-9
У Рованцях бус збив на переході дівчину: постраждала у важкому стані. ВІДЕО
Під Луцьком у селі Рованці водій буса на польських номерах на пішохідному переході збив 15-річну дівчину, вона у вкрай важкому стані.

Про це повідомляє ІА Волинські новини посилаючись на сюжет ТРК "Аверс".

Аварія сталась о 17:54 в селі Рованці, що поблизу Луцька. З камер відеоспостереження видно, що дівчина з хлопцем почали переходити дорогу на «зебрі».

Бус, який рухався в правій смузі, зупинився щоб пропустити їх.

Натомість водій буса-«євробляхи», який рухався в лівій смузі, не загальмував і збив дівчину. Хлопець, який йшов з нею, залишився неушкодженим.

За попередньою інформацією, дівчину госпіталізували у вкрай важкому стані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оті автогандони часто так роблять, в правій смузі авто зупиняється а в лівій газує, хоча згідно з ПДР має теж зупинитися. Сам в таку ситуацію мало не попав, добре що лише визирнув з-за тролейбуса який зупинився, а там олень на всіх парах летить!
Відповісти
заборонити ті євробляхи давно треба!!!
Відповісти
А впевнитися в безпечності переходу вас не вчили? Коли ті пішоходи порозумнішають?
Відповісти
Напевне оте запитання треба переадресувати отим порушникам "ПДР".А в даному випадку пвшохід нічого не порушив!
Відповісти
Тут "євробляхи" ні до чого. Дай дитині сірника, то вона хату спалить. Тут справа у тому, в яких руках перебувє авто, а чи воно зареєстроване чи то "евробляха". Тут якраз справа у водієві. Один водій дотримується правил дорожнього руху, тобто як мати з дитинства виховала так людина й законослухняна у всьому, в тому числі і на дорогах. Другий водій з головою не товаришує, його батьки не бажали виховувати та не казати йому, що з сірниками не іграшки, воно таке дурне і виросло та ще й держава дала йому можливість керувати об'єктом підвищеної безпеки, тобто автомобілем, а не самокатом. Ось це "бидло" і керує автомобілем як бажає, бо ж свого розуму немає і у правила ПДР не заглядує, і до старших водіїв не прислуховується. Так що багато залежить від вихованості та законослухняності людини-водія. Є водії з 20, 30, 40-річним стажем, і ні одного зауваження, а є тільки водії, що за один місяць чотири зауваження та штрафи, і ніхто не направить його на перездачу екзаменів на право керування авто.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні