Помідори дуже шкідливі: медики розповіли, кому категорично заборонено їсти ці овочі

5
-2
Помідори дуже шкідливі: медики розповіли, кому категорично заборонено їсти ці овочі
Існують умови, при яких вживання помідорів не йде на користь, а навпаки – посилює проблеми з травленням. Йдеться про виразкові захворювання і гастрит. В такому випадку людям протипоказано вживати продукти з великою кількістю кислот.

Про це розповіла лікар-дієтолог Наталія Круглова, - передає Вголос.

“Потроху додавати в раціон помідори можна тільки коли загострення пройде. Також при захворюваннях травного тракту краще не їсти овоч в свіжому вигляді. Необхідно виключити томати при алергії. Причому сам овоч може і не бути причиною недуги. Однак він стимулює викид гістоміну-медіатора, що запускає процес алергії”, – стверджує фахівчиня.

“Справа в тому, що в такому вигляді вони містять більше лікопіну — це антиоксидант, що захищає від онкології, також він знижує ризик серцево-судинних захворювань. Можна відварити овоч або згасити нетривалий час (хвилин десять) на повільному вогні. Однак треба мати на увазі: при обробці знижується вміст вітаміну С. Тому найоптимальніший варіант — по черзі використовувати обидва варіанти”, – додала Круглова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переконлмве прохання до працівників сайту: навіть при тому, що вам немає про що писати, не збирайте лайна типу цієї "інформації" в помийній ямі, яка називається "соціальними мережами". Цим ви просто калічите психіку людей, яких легко переконати. Впевнений, що "дієтологи" круглові, яких ви щоранку так ретельно відшукаєте на смітнику, навряд чи можуть відрізнити помідор від груші чи кукурудзи.
Відповісти
За коментар 12+!!!!
Відповісти
За статтю -12!!!
Відповісти
Бред...
Відповісти
Навіть дуже хороше нагадування для хворих про помідор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні