Волинській спортивній школі купили автомобіль для осіб з інвалідністю

0
-1
Волинській спортивній школі купили автомобіль для осіб з інвалідністю
Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі інвалідів за кошти обласного бюджету придбали автомобіль.

Передали мікроавтобус «Пежо-Боксер» закладу сьогодні, 20 серпня, повідомляє пресслужба ВОДА.

Сучасний автомобіль, вартістю близько 600 тис. грн, призначений для перевезення осіб з інвалідністю.

З нагоди цієї події на невеличкі урочистості, що відбулися на Київському майдані міста Луцьк, зібралися не лише волинські спортсмени та тренери-викладачі, що прославили Волинську область та Україну на міжнародній арені, а й небайдужі люди.

Тож, користуючись нагодою, обласне керівництво вирішило під час урочистої події та напередодні державного свята Дня Незалежності України відзначити кращих. Так, відзнаки обласної державної адміністрації вручив Сергій Бизов.

Зокрема, Почесну грамоту обласної державної адміністрації отримав тренер-викладач з фехтування обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Олексію Сундієву.

Подяку голови обласної державної адміністрації отримала спортсмен-інструктор штатної збірної команди України з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Богдана Конашук.

«Паралімпійці – це колиска справжнього незламного українського духу. Паралімпійці – це ті, хто надихають нас, ті, хто несе і підіймає прапор нашої держави, бо нашу країну пізнають через культуру та через спорт. Вдячний вам, що надихаєте наших спортсменів. А влада, в перше чергу, повинна дбати, щоби ви могли надалі спокійно займатися спортом і надалі підіймати наш прапор», - сказав Сергій Бизов, вітаючи присутніх на урочистостях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні