Стан людей погіршувався: посередник привіз у Польщу на роботу 50 українців з коронавірусом

0
3
Стан людей погіршувався: посередник привіз у Польщу на роботу 50 українців з коронавірусом
Санепід Клобуцького повіту повідомив поліцію про працівників з України, заражених коронавірусом.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт zycieczestochowy.pl, тепер правоохоронці перевірять посередника, який привіз на роботу на переробних підприємствах цілу групу українців, хворих на COVID-19. Зокрема, з’ясовуватимуть, чи не було в його діях складу злочину.

50-особова група українців приїхала на роботу в населений пункт Халков Клобуцького повіту кілька днів тому. Їх поселили в окремий будинок, де вони мали відбути карантин. Посередник, який привіз і заквартирував українців, запевнив, що всі почуваються добре й мають все необхідне, включаючи їжу.

Насправді ж ситуація виглядала інакше.

Людям бракувало продуктів, а стан їхнього здоров'я все погіршувався. У 19-х із них з'явилися симптоми коронавірусної інфекції, яка згодом підтвердилася. Довелося втрутитися адміністрації повіту, яка і викликала рятувальну службу.

Дев'ятьох українців забрали до лікарні в Ченстохові. Після ретельного обстеження їх відпустили до додому, де вони лікуватимуться й відбуватимуть 14-денний карантин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні