У волинському місті судили двох продавчинь, які торгували без масок

0
0
У волинському місті судили двох продавчинь, які торгували без масок
У Ковелі судили двох продавців, які торгували без масок.

У матеріалах справ йдеться про те, що вдень 21 червня цього року поліція провела у місті рейд, пише "Ковель медіа".

У першому випадку поліцейські встановили, що на бульварі Лесі Українки на літньому майданчику «Файно тут» місцева мешканка обслуговувала людей без засобів індивідуального захисту. В судовому засіданні вона пояснила, що офіційно не працює, а за домовленістю з приятелем допомагала в оформленні технологічних карт бару. Вона обслуговувала лише одного клієнта у зв’язку з відсутністю поблизу вільних працівників бару.

Суддя Ковельського міськрайонного суду визнав жінку винною та оштрафував її на 17 тисяч гривень. Також їй доведеться сплатити на користь держави судовий збір в сумі 420 гривень 40 копійок.

В іншому випадку, в магазині «Золотоволоска», що на вулиці Відродження, продавець обслуговувала покупців без маски та рукавиць. У суді вона розповіла, що в момент приходу поліцейських не обслуговувала клієнтів, а саме відійшла від торгового прилавку, щоб випити води, тому й зняла засоби індивідуального захисту.

Суддя ж звільнив її від адмінвідповідальності в зв’язку з малозначністю вчиненого правопорушення, обмежившись усним зауваженням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні